how to create a web page for free
Mobirise


Biorezonanta magneticaBiorezonanta magnetica reprezintă o metodă relativ nouă de investigare şi tratament, bazată pe ultimele descoperirii în fizica cuantică.
Click pt. mai mult...Centrul medical de
ortopedie-traumatologie-reumatologie
Dr. Octavian Puiu

Biorezonanta magnetica

Biorezonanta magnetica reprezintă o metodă relativ nouă de investigare şi tratament, bazată pe ultimele descoperirii în fizica cuantică.
Prin intermediul aparatului de biorezonanţă magnetica existent in acest centru medical de ortopedie sunt furnizate informaţii despre starea de sănătate a organismului bazându-se doar pe vibraţiile electomagnetice ale celulelor şi ţesuturilor umane, fără a fi necesară prelevarea de sânge, fără a se recurge la o iradiere cu raze nocive sau o intoxicaţie cu substanţe chimice.
In acest centru medical, cu acest aparat se pot determina: alergiile, bolile dobândite genetic, deficienţele de vitamine şi minerale din corp, problemele digestive, imunitatea, eventualii viruşi şi paraziţi etc. Prin această metodă se pot aprecia şi factorii de risc pe care un pacient îi are pentru contactarea unor boli.
Analizararea starii de sanatate a pacientului este efectuata de un cadru medical specializat prin intermediul dispozitivului ce realizeaza scanarea structurilor bio-electromagnetice ale intregului corp: sectiuni transversale din 5 in 5 cm la nivelul capului si trunchiului, sectiuni sagitale, antero-posterioare, la nivelul trunchiului si pelvisului,urmate de inregistrarea fiecarui organ: esofag, stomac, intestin subtire si intestin gros, pancreas, ficat, vezica biliara, nazo-faringe, laringe, arbore bronsic, plamani, inima, vasele mari de sange, circulatia coronariana, circulatia cerebrala, rinichi, vezica urinara, prostata, uter, ovare, glande enocrine: epifiza, hipofiza, tiroida, paratiroide, timus, suprarenale, ovare sau testicule: sistem nervos central: emisferele cerebrale, maduva spinarii, nervii spinali; analizatori, sistem osos, articulatii. Fiecare organ este complex investigat pana la nivel tisular si chiar celular.