free css templates
Mobirise


Tomograf
(prin biorezonanta magnetica)


Acesta este un aparat de diagnoza si tratament, fiind de ultima generatie. Face parte din gama analizoarelor NLS (nonlinear analisys system) folosind biorezonanta magnetica.


Click pt. mai mult...

Centrul medical de
ortopedie-traumatologie-reumatologie
Dr. Octavian Puiu

Tomograf (prin biorezonanta magnetica)

Acesta este un aparat de diagnoza si tratament, fiind de ultima generatie. Face parte din gama analizoarelor NLS (nonlinear analisys system) folosind biorezonanta magnetica.
Are o versiune imbunatatita a software-ului fata de alte modele. Acesta asigura o diagnosticare mai exacta, pe mai multe planuri. Functiunile de diagnoza prin biorezonanta magnetica si terapie prin reechilibrare energetica au fost imbunatatite.
Tratamentul care se administreaza in acest centru medical este precedat de un diagnostic, care precizeaza starea energetic a organismului, adica imaginea vibratorie. Fiecare pacient are propria sa imagine vibratorie.
Astfel, exista vibratii ale celulelor, tesuturilor si ale organelor care sunt în conexiune si în interactiune permanenta.
In starea de sanatate vibratiile sunt armonioase, pe cand in starea de boala sunt dizarmonioase.
Terapia prin biorezonanta vindeca vibratiile dizarmonioase prin reinjectarea pacientului cu propriile vibratii, insa de maniera inversata.
Aceste vibratii electromagnetice constituie atat vehiculul informatiei, cat si informatia propriu-zisa, care este capabilă să influenteze procesele biochimice si sa determine autoreglarea organismului.
S-a demonstrat că procesele biochimice din organism se află sub control fin electromagnetic, astfel că terapia prin rezonanţă pune în mişcare procesele de vindecare prin intermediul informaţiilor.
Practic, toate bolile beneficiază în proporţie variabilă de această terapie cuantică.
Pentru a expune si a analiza organele dorite se selecteaza la acest aparat organele, dupa care pot fi analizate si descrise avand posibilitatea detalierii biologice a afectiunii in aceste organe.
In concluzie, cu acest aparat se pot emite imagini 9D ale organelor corpului uman, care pot fi interpretate de un medic specialist si tot cu ajutorul aparatului de ultima generatie, pot fi tratate prin Meta-terapie.
Ce este interesant cu acest aparat si cu un specialist adevarat se pot demonstra ca stresul provoaca un blocaj in fluxul de energie, ceea ce provoaca la randul sau, boala si maladia.