Mobirise
Ortopedie


C.M.I. Dr. Octavian Puiu

Ortopedie, traumatologie, reumatologie

Centrul medical de ortopedie, traumatologie, reumatologie Dr. Octavian Puiu ofera consultatii medicale de inalta specialitate, cu un activ medical deosebit moral si profesional, si comercializeaza dispozitive medicale.

Click pt. mai mult...

Centrul medical de
ortopedie-traumatologie-reumatologie
Dr. Octavian Puiu

consultatii medicale de inalta specialitate si comercializeaza dispozitive medicale

Conducerea centrului medical este coordonata de Dr. Octavian Puiu, medic primar, doctor in stiinte medicale, fost sef al sectiei de ortopedie la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, peste 2 decenii. 
Acest centru se ocupa in mod deosebit cu afectiunile traumatice, cu imobilizari din ghips zincat, fase de sticla, investigatii prin biorezonanta magnetica.
Preocuparea principala consta in tratamentul artrozelor in special gonartrozele in stadiile I-II-III, coxartrozele, afectiunile coloanei cervico-toraco-lombo-sacrate si chiar herniile de disc care nu sunt neurologice sunt tratate cu mare interes, avand in vedere tratamentul conservator care este facut corect, poate prelungi evolutia artrozei pana la o varsta cand poate fi pusa o proteza cimentata.
Cazurile care necesita recuperare, aduc la cunostinta ca la acest cabinet se practica atat recuperare manuala cat si cu aparatura mecanica. Bolnavii pot beneficia de fizio-kinetoterapie, magnetoterapie, laserterapie, efectuate de un specialist in aceste tratamente. Totodata, se practica si masaj manual cat si mecanic, cu pietre vulcanice, pietre jad, ventuze cu magneti, aparatura speciala de masaj.